Eldre

Skriv inn innhold her

Kiropraktikk for eldre

Noen av de vanligste problemene i muskel- og skjelettsystemet når vi blir eldre er slitasje og beinskjørhet eller osteoporose.

Der det er nødvendig, henviser kiropraktoren til røntgen, MR, CT eller beintetthetsmålinger slik at det blir stilt en nøyaktig diagnose og dermed laget en behandlingsplan etter forholdene.

Slitasje og osteoporose er permanente aldersforandringer som ikke kan fjernes. Men riktig kost, enkelte kosttilskudd, trening og røykekutt kan redusere utviklingen. Her kan en kiropraktor gi deg råd og veiledning.

Kiropraktoren behandler også problemer som oppstår i kjølevannet av disse aldersforandringene, som f.eks låsninger i ryggsøylen, irritasjon på nerver og stivhet i ledd og muskler. Man kan søke hjelp for ryggplager selv om man er blitt «gammel». Kiropraktorer behandler pasienter med osteoporose, slitasjegikt og proteser hver eneste dag på en trygg og effektiv måte.

Kontakt oss

Har du behov for en time eller spørsmål knyttet til et problem, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Sentralbord:  57 72 09 45

Vakttelefon: 90 62 82 86