Om oss

Om oss

Førde Kiropraktorsenter ble startet i 1997 av Andre Didriksen, og ble opprinnelig startet opp som enkeltmannsforetak, men har i senere tid utvidet til å bli et aksjeselskap med tverrfaglige forbindelser mot sykehus og andre terapeuter. Førde Kiropraktorsenter har lang erfaring med behandling av nerve-, muskel- og skjelettlidelser. Vi har et godt samarbeid med Førde Sentralsykehus ved ortopedisk avdeling, nevrologisk avdeling og øre-, nese-, hals-avdeling.

Hos oss møter du kiropraktorer som er autorisert helsepersonell, og har en 6-årig universitetsutdannelse. Vi har pr. i dag 2 stk. kiropraktorer som behandler hos oss. Vi har 1 fysioterapeut som i tillegg er utdannet massør. Alle våre behandlere er autoriserte.

Vi jobber alltid profesjonelt, målrettet og er veldig resultatorienterte. Vi vil redusere smerten din og hjelpe deg tilbake til normal funksjon på mest mulig effektiv måte. Vi tilpasser behandling etter ditt behov og tar hensyn til eventuelle “frykter”. Vi forklarer hvert steg av behandlingen slik at du hele tiden har kontroll over hva som skal skje. Vi setter også pris på om du som pasient kan informere oss om ev. redsler du har i forbindelse med behandlingen slik at vi kan hjelpe deg med å avkrefte disse.

Klinikken vår har sentral beliggenhet i Hafstadvegen 23 i Førde sentrum, og har topp moderne utstyr. Ønsker du hjelp i Førde eller i nærliggende områder, ikke nøl med å ta kontakt, eller stikk innom oss for å avtale time. Vi ser frem til å møte deg!

Klinikken

Plassert midt/sentralt i Førde sentrum, med stor og gratis parkeringskapasitet. Trapp, rulletrapp og heis til klinikken. Du finner oss i samme bygg som Møbelringen, i 2. etg rett ved siden av Nordea.

Klinikken består kun av autoriserte behandlere. Kiropraktorer og massør driver tverr-faglig og har et sterkt og etablert samarbeid med fastleger samt Spesialister/SSF og andre seriøse innen helsesektoren. Klinikken har fulle rettigheter for rekvisisjon, henvisning innen den private og offentlige helse-sektor, som MR/CT og Rtg.- undersøkelser samt syke-melding ved behov, og videre henvisninger til spesialist. Alle er dekket av Norsk Pasientskade Erstatning(NPE).

Send oss en melding

For timebestilling, ring oss gjerne eller send mail. Du kan også stikke innom klinikken en tur, og en av våre resepsjonister vil sette dette opp for deg.
Menneskene

Kiropraktor Andre Didriksen

Graduate med distinction fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) i 1995. Var da kreditert beste elev innen behandlingsteknikk og utøvelse i 1993/94.

André hadde turnus i Lillehammer 95 med behandling av idrettsskader parallelt med vanlig praksis etter OL i 1994. Han var i 1996/1997 partner i samme klinikk, og startet i slutten av 1997 privatklinikk i Førde.

Andre jobbet 14 år i ortopedisk avdeling/SSF og 6 år i samarbeid med ØNH-avdeling/SSF. Han er kåret til mest-forskende/publiserende internasjonalt av Norsk Kiropraktorforening innen forskning angående effekten av kiropraktikk. Videre jobbet han 3 år ved toppidrettssenteret i Sogndal parallelt med egen klinikk. Han ble kåret til Årets/Norges kiropraktor 2013/14, en tittel man bare kan erverve én gang i karrieren. Eier/daglig leder av A. Didriksen, Førde, Kiropraktorsenter.

Kiropraktor Torild Katrine Hov

Torild er utdannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Som behandler er hun opptatt av å finne og behandle årsaken til oppståtte problemer i muskel- og skjelettsystemet. Hun er også opptatt av god kommunikasjon mellom pasient og behandler. Torild bruker blant annet manuelle teknikker, bløtdelsteknikker, trykkbølge og dry needling som en del av behandlingen, og har god kompetanse innenfor veiledning i funksjonsforbedrende og forebyggende øvelser. Hun er også for tiden i gang med et forskningsprosjekt omhandlende reliabiliteten av palpasjon i samarbeid med Nordisk Institutt for Kiropraktikk og Biomekanikk.