Om oss

Om oss

Førde Kiropraktorsenter har lang erfaring med behandling av nerve-, muskel- og skjelettlidelser. Vi har et godt samarbeid med Førde Sentralsykehus ved ortopedisk avdeling, revmatisk avdeling og nevrologisk avdeling, samt fastleger i området. Kiropraktoren har fulle rettigheter, inkludert henvisningsrett til spesialist, MR/CT og røntgenundersøkelse, samt sykemeldingrett.

Hos oss møter du kiropraktorer som er autorisert helsepersonell, og har en 6-årig universitetsutdannelse. Vi har pr. i dag 2 stk. kiropraktorer som behandler hos oss. Vi har 1 fysioterapeut som i tillegg er utdannet massør.

Vi jobber alltid profesjonelt, målrettet og er veldig resultatorienterte. Vi vil redusere smerten din og hjelpe deg tilbake til normal funksjon på mest mulig effektiv måte. Vi tilpasser behandling etter ditt behov og tar hensyn til eventuelle “frykter”. Vi forklarer hvert steg av behandlingen slik at du hele tiden har kontroll over hva som skal skje.

Klinikken vår har sentral beliggenhet i Hafstadvegen 23 i Førde sentrum. Ta kontakt på telefon eller e-mail, eller kom innom oss for å avtale time. Vi ser frem til å møte deg!

Klinikken

Plassert sentralt i Førde sentrum, med stor og gratis parkeringskapasitet. Du finner oss i samme bygg som Møbelringen, i 2. etg rett ved siden av Nordea.

Send oss en melding

For timebestilling, ring oss gjerne eller send mail. Du kan også stikke innom klinikken en tur, og en av våre resepsjonister vil sette dette opp for deg.
Menneskene

Kiropraktor Andre Didriksen

Graduate med distinction fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) i 1995. Var da kreditert beste elev innen behandlingsteknikk og utøvelse i 1993/94.

André hadde turnus i Lillehammer 95 med behandling av idrettsskader parallelt med vanlig praksis etter OL i 1994. Han var i 1996/1997 partner i samme klinikk, og startet i slutten av 1997 privatklinikk i Førde.

Andre jobbet 14 år i ortopedisk avdeling/SSF og 6 år i samarbeid med ØNH-avdeling/SSF. Han er kåret til mest-forskende/publiserende internasjonalt av Norsk Kiropraktorforening innen forskning angående effekten av kiropraktikk. Videre jobbet han 3 år ved toppidrettssenteret i Sogndal parallelt med egen klinikk. Han ble kåret til Årets/Norges kiropraktor 2013/14, en tittel man bare kan erverve én gang i karrieren. Eier/daglig leder av A. Didriksen, Førde, Kiropraktorsenter.

Kiropraktor Torild Katrine Hov

Torild er utdannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Som behandler er hun opptatt av å finne og behandle årsaken til oppståtte problemer i muskel- og skjelettsystemet. Hun er også opptatt av god kommunikasjon mellom pasient og behandler. Torild bruker blant annet manuelle teknikker, bløtdelsteknikker, trykkbølge og dry needling som en del av behandlingen, og har god kompetanse innenfor veiledning i funksjonsforbedrende og forebyggende øvelser. Hun er også for tiden i gang med et forskningsprosjekt omhandlende reliabiliteten av palpasjon i samarbeid med Nordisk Institutt for Kiropraktikk og Biomekanikk.